COLOUR GLOSS GELLAK 

Wie wil er nu niet prachtige gelakte nagels en daar 2-3 weken lang plezier van hebben? Gellak is de perfecte oplossing als je houdt van mooie gelakte nagels en verzorgde handen.

Gellak

Gellak is een nagellak op basis van gel en hard uit onder een speciale LED lamp. Hierdoor hard de gellak in korte tijd uit. Professioneel aangebrachte gellak blijft 2-3-4 weken perfect zitten op uw nagels. Afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagels, uw dagelijkse bezigheden en het dagelijks gebruik van onze speciale nagelriemolie. De Colour Gloss gellak waar wij mee werken is een Soak-Off gellak.

Soak-Off 

De Soak-off gellak combineert de eigenschappen van een gel systeem met een nagellak. De Soak-off gellak is bijna net zo dun als een nagellak, maar versterkt wel de natuurlijke nagel. Terwijl de nagel toch flexibel en heel natuurlijk aanvoelt en eruit ziet. Bij Nailboutique Enjoy My Nails werken wij uitsluitend met professionele Soak-Off gellak producten van Artistic Nail Design & Urban Nails. 

Voordeel

De Soak-Off gellak wordt dun aangebracht op de natuurlijke nagel en hard 30 seconden (Urban Nails 60 seconden) uit in een professionele LED lamp. Het grote voordeel van Soak-Off gellak is dat het product van de nagel geweekt word. Het product hoeft dus niet van de nagel af gevijld te worden zoals bij elk ander kunstnagelsysteem wel het geval is. 

Veilig voor de natuurlijke nagel

Soak-Off gellak tast de natuurlijke nagel niet aan, als het systeem op een professionele manier wordt aangebracht en verwijderd en de klant er goed mee omgaat. Hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld maar 1 keer Soak-Off gellak voor een vakantie of feest te laten aanbrengen. 

Extra versteviging

Draag je Colour Gloss en merk je dat je nagels nog niet stevig genoeg zijn? Bijvoorbeeld in de winterperiode door de verschillende temperatuurwisselingen en droge lucht binnen. Dan is het mogelijk om je nagels extra te verstevigen met onze transparante concealer of BIAB onder de Colour Gloss gellak. 

Handen- & voeten

Gellak op teennagels blijft tot wel 6-8 weken mooi. De perfecte combi is natuurlijk om de nagels van je handen & voeten in dezelfde kleur te laten lakken. Bij ons kun je daarom terecht voor gellak op handen en voeten. 

Ruim 360 kleuren

Bij Nailboutique Enjoy My Nails heeft u de keuze uit ruim 360 kleuren gellak. Onze collectie kleuren groeit bijna maandelijks. Wij hebben altijd een kleur die bij u past. Denk bijvoorbeeld aan mooie tinten met een crème structuur, een mooie shimmer, glitter, parelmoer, 3D of 5D structuur. Alles is mogelijk! Neem eens een kijkje bij de Artistic Trend Collecties voor kleurinspiratie. 

 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram