Enjoy my Nails 
Handmade with ❤️

Colourgloss gellak

Wie wil er nu niet prachtige gelakte nagels en daar 2-3 weken lang plezier van hebben? Gellak is de perfecte oplossing als je houdt van mooie gelakte nagels. 


Gellak

Gellak is een nagellak op basis van gel en hard uit onder een speciale LED lamp. Hierdoor hard de Gellak in korte tijd uit. Professioneel aangebrachte Gellak blijft 2-3 weken perfect zitten op uw nagels. Afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagels, uw dagelijkse bezigheden en het dagelijks gebruik van de cuticle olie. De Colourgloss gellak waar wij mee werken is een Soak-off gellak.


Soak-Off Gellak 

De Soak-off gellak combineert de eigenschappen van een gel systeem met een nagellak. De Soak-off gel is net zo dun als een nagellak, maar versterkt wel de natuurlijke nagel. Terwijl de nagel toch flexibel en heel natuurlijk aanvoelt en eruit ziet. Bij Nailboutique Enjoy My Nails werken wij uitsluitend met professionele Soak-of gellak producten van Artistic Nail Design & Urban Nails. 

Voordeel

De Soak-off gellak wordt dun aangebracht op de natuurlijke nagel en hard 30 tot 40 seconden uit in een professionele LED lamp. Het grote voordeel van Soak-off gellak is dat het product van de nagel geweekt word. Het product hoeft dus niet van de nagel af gevijld te worden zoals bij elk ander kunstnagelsysteem wel het geval is. 

Veilig voor de natuurlijke nagel

Soak-of gellak tast de natuurlijke nagel niet aan, als het systeem op een professionele manier wordt aangebracht en verwijderd en de klant er goed mee omgaat. Hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld maar 1 keer Soak-off gellak voor een vakantie te laten aanbrengen. 

Handen- & voeten

Soak-of gellak blijft 2-3 weken zitten op nagels van je handen. Op je voeten tot wel 6 weken. Vanaf 1 april 2021 kun je bij ons ook je voeten laten lakken met Artistic Colourgloss Soak-Off gellak. 


Ruim 250 kleuren

Bij Nailboutique Enjoy My Nails heeft u de keuze uit ruim 250 kleuren gellak. Onze collectie kleuren groeit bijna maandelijks. Wij hebben altijd een kleur die bij u past. Denk bijvoorbeeld aan mooie tinten met een crème structuur, een mooie shimmer, glitter, parelmoer, 3D of 5D structuur. Alles is mogelijk! Neem eens een kijkje bij de Artistic Trend Collecties voor een beetje kleurinspiratie. 

  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram