IBX NATURAL NAIL TREATMENT 

Nailboutique Enjoy My Nails is een officiële IBX gecertificeerde salon.

 


Wat is IBX?

IBX is een nieuw & revolutionair 2-delig systeem dat beschadigde nagels herstelt en de natuurlijke nagels sterker maakt. IBX is het enige systeem dat binnen in de nagel werkt in plaats van op de nagel. IBX wordt gebruikt om de natuurlijke nagels te verbeteren en sterker te maken. Met IBX is het zelfs mogelijk om van nature zwakke nagels te versterken en mooi op lengte te dragen zonder een kunstsysteem op de nagel aan te brengen. 

Hoe werkt het?

Het IBX systeem wordt tijdens een speciale behandeling op de natuurlijke nagel in meerdere lagen aangebracht en uitgehard onder een LED lamp. IBX vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk dat deze lagen met elkaar verbindt. Met als resultaat een stevigere en flexibele nagel. 


Meerdere toepassingen

IBX kan ook gebruikt worden onder alle afweekbare gelproducten en zelfs onder acrylnagels. Door IBX onder het kunstnagelsysteem te dragen geef je de natuurlijke nagel extra bescherming tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het jarenlang dragen van een kunstnagelsysteem. 

Heeft u dunne, afbrekende, splijtende nagels? 

Dan is de IBX echt de oplossing naar een mooie, sterkere nagel!

Interesse?

Heeft u interesse in een behandeling met IBX? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u uw wensen en de mogelijkheden. Daarna schrijven wij een behandelplan op maat en geven u een kostenindicatie. IBX behandeling is mogelijk vanaf €38,50.

Resultaten

Onderstaand een foto impressie van de resultaten behaald bij onze klanten. Foto’s volgen snel. 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram