OVER ONS

Hoi, ik ben Wendy Verharen, eigenaresse van Nailboutique Enjoy my Nails. Al ruim 29 jaar getrouwd met Peter en samen de trotse ouders van onze dochter Joy (19 jaar).

Dreams come true
Als kind lakte ik al graag de nagels van mijn tantes. Tijdens de opleiding van schoonheidsspecialiste ging mijn interesse vooral uit naar de verzorging van de handen en het lakken van nagels. 

Met mijn bruiloft wilde ik graag mooie nagels en bezocht ik een nagelstudio. Ik was meteen verkocht en na terugkomst van onze huwelijksreis in Amerika, startte ik meteen met de opleiding Allround Nagelstyliste bij OPI in Helmond. Tijdens de opleiding begon ik al met Nagelstudio “Art of Beauty” aan huis.

Wendy Verharen
Wendy VerharenWinkelpand

Al na 6 maanden maakte ik de overstap naar het kleinste winkelpandje midden in het centrum van Heeze. Ruim 10 jaar heb ik met ontzettend veel plezier in mijn nagelstudio gewerkt.

Mooie jaren waarin ik deelnam aan diverse opleidingen en trainingen. Zo behaalde ik mijn Master Nailtechnician bij Creative Nail Design in Californië. Nam ik deel aan diverse Nail Creation wedstrijden in binnen- en buitenland. In 2001 behaalde ik de 1e plaats met mijn 3D Underwater World Design tijdens het 1e Nederlandse Nail Art Kampioenschap.

In 2003 sloot ik mijn nagelstudio door gezondheidsredenen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Door mijn interesse in het nagelvak ben ik altijd op de hoogte gebleven van de nieuwste ontwikkelingen. Dat is ook niet niet zo moeilijk als je goede kennis Anneke van der Sar is. Anneke is ook al ruim 29 actief in de nagelbranche. Eigenaresse van Artistic Nail Design Nederland en Nailscafe Eindhoven maar ook International Educator van Artistic Nail Design.

Nailboutique Enjoy my Nails

Begin 2017 besloot ik het rommelkamertje in huis om te bouwen tot knusse nagelstudio. Maar als je klantenbestand uitbreidt en ook de kleurencollectie gel- & nagellak steeds maar groter wordt. Is het tijd voor een nieuwe ruimte die plaats biedt voor alle kunstnagelsystemen, alle kleuren gel- & nagellakken en alle ideeën die ik graag tot uiting laat komen.

Eind oktober 2019 was de verbouwing van onze nieuwe nailboutique klaar. Een mooie ruimte naast ons huis met een eigen ingang. Sfeervol ingericht en alle ruimte voor de vele kleuren Colourgloss gellak en Colourrevolution nagellakken. 

Kleurenkast
Kleurenkast
Nageltafel
Nageltafel
Interieur
Interieur


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram